Eerste afspraak met uw mondhygiënist

De eerste afspraak duurt normaal gesproken een uur. U maakt kennis met de mondhygiënist die graag wil weten wat de problemen en uw wensen zijn. Aan de hand van de verzamelde informatie zullen de diagnose en de behandelingsmogelijkheden met u besproken worden.

Openingstijden

Maandag    09:00-14:00 uur       
Dinsdag      09:00-14:00 uur
Woensdag   08:00- 13:00 uur     
Donderdag   08:00-17:00 uur

 Andere dagen en tijden in overleg

Het is niet mogelijk direct in de agenda een afspraak te maken! U kunt via de mail alleen een voorkeur doorgeven!!  LET OP!!  Momenteel geen plaats voor nieuwe aanmeldingen.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden. Mocht u verbonden worden met het antwoordapparaat, spreek dan u naam en telefoonnummer in en u wordt zo spoedig mogelijke terug gebeld.

Er is tevens een mogelijkheid voor op de woensdagmiddag en vrijdag ( 1 x per maand), bij collega Kirsten van der Laan, mondhygiënist. Ze huurt de praktijk. Mondhygiëne Praktijk van der Laan, eigen organisatie.

Kirsten van der Laan, mondhygiënist werkt op de:
woensdagmiddag 13:00-18:00 uur en vrijdag (1 x per maand) van 09:00-15:00 uur.

Kirsten huurt de behandelruimte voor een halve dag per week. Mondhygiëne Praktijk van der Laan, eigen organisatie. Ze is in 1999 afgestudeerd aan de Hogeschool INHolland. Ervaring opgedaan in meerdere praktijken en werkt al enige tijd zelfstandig. Tevens volgt ze jaarlijks cursussen en congressen.

Wanneer naar de mondhygiënist

Hier kunt u digitaal uw afspraak maken voor uw mondhygiënist. Na het invullen en verzenden van uw gegevens, krijgt u een bevestiging van de gemaakte afspraak. Pas dan is de afspraak definitief.