Eerste afspraak met uw mondhygiënist

De eerste afspraak duurt normaal gesproken een uur. U maakt  kennis met de mondhygiënist die graag wil weten wat de problemen en uw wensen zijn. Aan de hand van de verzamelde informatie zullen de diagnose en de behandelingsmogelijkheden met u besproken worden.

Het kennismakingsgesprek bestaat uit een intake. Het invullen/ doornemen van een gezondheidsvragenlijst. Vragen over eventuele ziekten, afwijkingen, leefgewoonten en medicijngebruik. Dit heeft invloed op het ontstaan, het verloop en de ernst van de aandoeningen en op de juiste behandeling. Er wordt een mondonderzoek uitgevoerd om inzicht te krijgen in de status van u tandvlees. Aan de hand van deze status maken we een plan van aanpak en een begroting. Er zal een begroting gemaakt worden en met u besproken voor verdere behandeling dient u akkoord te gaan met het behandelvoorstel. Daarna plannen we vervolg afspraken.

Tevens dient u een geldige legitimatie mee te nemen, verzekeringspapieren ( indien aanwezig). Mocht u in bezit zijn van een verwijsbrief, dient u deze mee te nemen.